nieuws


Op de hoogte blijven. Schrijf u  hier in voor onze nieuwsbrief.

Bezoek ook onze facebookpagina op Fysio de Tolgaarde

Fysiotherapeut Jan Hendrik Vos

Even kennismaken

 

Mijn naam is Jan Hendrik Vos, ik ben fysiotherapeut en ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Bunnik. Voordat ik fysiotherapeut werd heb ik vier jaar bij de Rabobank gewerkt en Bestuurs- en Organisatiewetenschap gestudeerd in Utrecht. In 2010 ben ik fysiotherapie gaan studeren omdat ik graag meer met mensen wil werken om concrete resultaten te behalen. Ik heb mijn opleiding gedaan bij Thim van der Laan in Nieuwegein en ben in 2013 afgestudeerd. Mijn interesse ligt bij het behandelen van patiënten met een chronische aandoening. Daarom heb ik na mijn afstuderen een aantal verdiepingen gedaan voor het behandelen van patiënten met COPD en etalagebenen (Claudicatio Intermittens). Ik geloof in de kracht van samenwerken, zowel met mijn patiënten als met collega zorgverleners. Onder het motto; ‘samenwerking is de beste werking’!

Naast mijn werk doe ik graag gezellige dingen met mijn vrouw en kinderen. Ik probeer te sporten; schaatsen, skiën en hockey. En ik vind het ook gezellig om met vrienden af te spreken om een drankje te drinken of wat te eten.

Tot ziens in de praktijk! 

E: janhendrik@fysio-tolgaarde.nl

Jan Hendrik Vos
Jan Hendrik

 

Fysio de Tolgaarde heeft gedragsregels opgesteld om te voldoen aan de geldende regels betreffende persoonsgegevens. U kunt ze hier vinden.

afspraak maken


Om een afspraak te maken klikt u hier. Wij nemen dan contact met u op.

aktie


inloopspreekuur