nieuws


Op de hoogte blijven. Schrijf u  hier in voor onze nieuwsbrief.

Bezoek ook onze facebookpagina op Fysio de Tolgaarde

Fysiotherapeut Paul Koekoek

Even kennismaken

Mijn naam is Paul Koekoek, Leusdenaar met 12 jaar ervaring als fysio- en manueeltherapeut. En sinds kort het aandachtsgebied orofaciaal. De enige in de regio Leusden eo.

Aandacht voor de patiënt en samen werken aan een oplossing van de klacht staan bij mij bovenaan. Door grote deskundigheid en samenwerking met collegae zorgverleners probeer ik de best mogelijke zorg te leveren.

Ervaring

Mijn Bachelor-opleiding heb ik genoten in Utrecht. Naast veel bij- en nascholing ben ik in 2009 mastermanueeltherapeut geworden. De opleiding tot Orofaciaal therapeut heb ik in 2013 afgerond. Verder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van claudicatio intermittens in de volksmond `etalagebenen` genoemd.

Na eerst een aantal jaren in diverse werksetting te hebben gewerkt, waaronder in Leusden, ben ik in 2006 een maatschap gestart in Deventer.

Prive

Ik heb drie dochters en ben sinds 2000 getrouwd met Anita. En al vele jaren woonachtig in Leusden naar alle tevredenheid. Ik hou van bewegen, actief in badminton en hardlopen. Fysio de Tolgaarde heeft gedragsregels opgesteld om te voldoen aan de geldende regels betreffende persoonsgegevens. U kunt ze hier vinden.

afspraak maken


Om een afspraak te maken klikt u hier. Wij nemen dan contact met u op.

aktie


inloopspreekuur