nieuws


Op de hoogte blijven. Schrijf u  hier in voor onze nieuwsbrief.

Bezoek ook onze facebookpagina op Fysio de Tolgaarde

Kinderfysiotherapeut Sanne van der Kamp

kinderfysiotherapeut sanneMijn naam is Sanne van der Kamp. Verloofd en ga in 2018 trouwen. Sinds oktober 2016 woonachtig in Amersfoort. Begin 2017 ben ik afgestudeerd voor mijn master kinderfysiotherapie in Utrecht.

 

Op mijn 5e verjaardag vertelde ik iedereen al dat ik later kinderfysiotherapeut wilde worden. Mijn moeder is kinderfysiotherapeut en was en is nog steeds een groot voorbeeld.

Mijn passie binnen de kinderfysiotherapie is kinderen spelenderwijs helpen hun motoriek te verbeteren. Mijn uitdaging is dan ook om de therapie leuk te maken zonder in te leveren op kwaliteit.

Bij mijn vorige baan heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met uiteenlopende klachten. Daarbij was ik werkzaam op 2 basisscholen waar ik veel kinderen met (schrijf)motorische problemen heb geholpen. Naast mijn master opleiding heb ik ook verschillende cursussen voor zuigelingen (voorkeurshouding) en medical taping bij kinderen gevolgd.

Naast mijn werk hou ik van fietsen en skiën. Sinds kort heb ik een e-Bike waarmee ik er graag op uit trek. Zeker nu ik op fietsafstand van de praktijk woon is er een grote kans dat je mij op de fiets tegenkomt!

 

 

Fysio de Tolgaarde heeft gedragsregels opgesteld om te voldoen aan de geldende regels betreffende persoonsgegevens. U kunt ze hier vinden.

afspraak maken


Om een afspraak te maken klikt u hier. Wij nemen dan contact met u op.

aktie


inloopspreekuur